beadsnsequins collections©

By: ann beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Thursday, 26-Jun-2008 08:56 Email | Share | | Bookmark

salam semua...

saya dah pindahkan gambar-gambar jahitan manik saya ke http://an-beads.blogspot.com/


Friday, 25-Apr-2008 13:01 Email | Share | | Bookmark
kesuntukan masa

sejak akhir-akhir ni fp aku memang tak update..keje menimbun so tak sempat nak upload apa-apa gambar...bukan takde tempahan, ada..tapi sebab sibuk dengan keje wajib dan juga tempahan so bila siap je jahit terus bagi kat tuannya..tak sempat nak snap gambar...tengoklah kot-kot lepas ni kurang sibuk leh la nak snap gambar baju yang dah siap tapi belum hantar pada tuannya...


Tuesday, 11-Mar-2008 08:47 Email | Share | | Bookmark
bunga daun

inilah dia..
design ni aku ambil idea dari design kak noraini iaitu menjalara...aku letak bunga daun sebab bunga tu jahitnya macam nak jahit daun...mencabar jugaklah nak jahitnya sebab nak kena lukis dan aku memang 'fail' bab lukis melukis apatah lagi nak lukis atas kain yang nyatanya lebih lembut dari kertas...tapi aku bernasib baik sebab kain ni agak nipis jadi aku tekap je kat atas lukisan yang aku lukis kat atas kertas...keras tangan sungguh nak lukis tapi inilah hasilnya...

p/s: kak noraini..komen la hasil keras tangan saya kali ni ek


Friday, 29-Feb-2008 07:08 Email | Share | | Bookmark
manik simple lagi...

simple
ni baju kawan aku...jahit manik ikut bajet dia n dia nak yang simple...so inilah hasilnya...sekarang ni aku dalam proses menjahit manik kat baju sendiri yang aku nak pakai masa convo next week...pastu ada 3 lagi baju yang nak dijahit...busy la jugak


Wednesday, 20-Feb-2008 07:22 Email | Share | | Bookmark
sweet pink apple green markisa

 
 
itu nama design kak noraini...semalam aku tengok demonya kat web tv9 (terlepas yang siaran betul)...masa tengok gambar ingatkan susah...rupanya senang je...tq kak noraini kerana buat demo utk design tu...ni gambar hasil keje saya...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net